Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε – Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά τον γάμο! [pics]

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο και μόλις σήμερα έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι! Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Το νεόνυμφο ζευγάρι απόλαυσε μια σύντομη απόδραση μετά τον γάμο τους το Σάββατο. Και επέστρεψαν για να τιμήσουν τον πατέρα του πρίγκιπα Harry.

Στο πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου θα δώσουν το παρών πάνω από 6.000 άνθρωποι που συνδέονται μαζί του. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα απευθυνθούν δημόσια στη Meghan Markle ως «Her Royal Highness» και ο κόσμος θα την αποκαλέσει «Ma’am».

https://www.instagram.com/p/BjFjQDIlnZC/?taken-by=harpersbazaarus

Από το πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου δεν έλειπε η γυναίκα του Καμίλα, ενώ απουσίαζε ο πρίγκιπας Wiliam που βρισκόταν στο Μάντσεστερ για την πρώτη μαύρη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ η Kate Middleton βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.

https://www.instagram.com/p/BjFc4ajgQdZ/?taken-by=kensingtonroyal

Στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει 70 ετών στις 14 Νοεμβρίου και αναμένεται να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι για την οικογένεια και τους στενούς του φίλους.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164