Site icon TLIFE

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της!

Στην Ιταλία αρραβωνιάστηκε στις αρχές του μήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αγαπημένο της Mapelli Mozzi και ετοιμάζεται για το γάμο της το 2020. Η επίσημη ανακοίνωση των γονιών της: πρίγκιπα Andrew και Sarah Ferguson ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και όπως καταλαβαίνεις το παλάτι ετοιμάζεται για έναν ακόμη πριγκιπικό γάμο.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τα ευχάριστα νέα ήταν και η Δούκισσα του Sussex Meghan Markle, που μπορεί να βρίσκεται σε tour στο Cape Town με τον πρίγκιπα Harry και τον μικρό πρίγκιπα Archie Harisson, βρήκε όμως χρόνο να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media. Η Meghan Markle, μάλιστα, αποκάλυψε μέσα από το Instagram της και το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβώνα της Βεατρίκης.

Το δαχτυλίδι σχεδίασε ο Βρετανός κοσμηματοπώλης Shaun Leane. Σύμφωνα με το ατελιέ Mayfair πρόκειται για ένα  κόσμημα εμπνευσμένο από την Βικτωριανή εποχή. Είναι λευκόχρυσο με ένα κεντρικό διαμάντι και πλαισιωμένο από μικρά διαμαντάκια.  Και όπως αποκαλύπτουν τα social media, ο γαμπρός το επέλεξε το σχέδιο με τον σχεδιαστή, ώστε να είναι πρωτότυπο και μοναδικό για την καλή του.

Δες την ανακοίνωση του παλατιού για το γάμο:

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του York έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mapelli Mozzi. Η αυτού Μεγαλειότης και ο κύριος Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία στις αρχές του μήνα και ο γάμος τους θα γίνει το 2020. Η φωτογραφία που δημοσιεύεται τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία».

Και συνεχίζει μεταφέροντας το μήνυμα του ζευγαριού: «Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο  Edoardo Mapelli Mozzi αναφέρουν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα ευχάριστα νέα για τον πρόσφατο αρραβώνα μας. Και οι δυο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτήν την περιπέτεια ζωής μαζί. Ανυπομονούμε να παντρευτούμε!»

 

© 2024 tlife.gr