Προεδρικό Μέγαρο: Ο μουσικός με τη βερμούδα και τη σαγιονάρα, επέστρεψε φέτος με… επίσημη εμφάνιση

Ήταν Ιούλιος του 2022, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με βερμούδα και σαγιονάρες. Τότε το διαδίκτυο είχε «πλημμυρίσει» με σχόλια για το πώς κάποιος σε μία τόσο επίσημη στιγμή, επέλεξε το συγκεκριμένο look.

Ο λόγος για τον κ. Ιωάννη Στρατάκη, μουσικό της ΕΡΤ και μέλος της ορχήστρας που έπαιξε στη δεξίωση, που είχε πάει στη δεξίωση μετά την παραλία και δεν είχε φορέσει το κοστούμι και τα παπούτσια του. Το έκανε όμως στη συνέχεια.

«Όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε για να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό έγινε αρκετές ώρες πριν την αρχή της εκδήλωσης. Μετά από το τέταρτο της δοκιμής, είχαμε δύο με δυόμιση ώρες που δεν είχαμε τι να κάνουμε. Είχα ενός πολύ καλού μου φίλου τον γάμο μία ημέρα πριν, η γιορτή συνεχίστηκε στην παραλία και έφυγα κι εγώ με τη βερμούδα και την παντοφλίτσα μου. Πήγα απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο. Βεβαίως, είχα τη στολή μου να το πω έτσι.

Σκεφτόμουν πως αν έβαζα το κοστούμι και το λουστρίνι μου επειδή οδηγούσα μιάμιση ώρα, δε θα μπορούσα να παίξω. Είναι πολύ ενοχλητικό να είναι ιδρωμένα τα ρούχα» είχε δηλώσει ο κ. Στρατάκης.

Πώς εμφανίστηκε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής ο κ. Στρατάκης

Φέτος, στην εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου, ο Ιωάννης Στρατάκης έβαλε τα καλά του. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του, επέλεξε να εμφανιστεί με κοστούμι.

Μάλιστα σε ανάρτησή του λίγες ώρες πριν την εκδήλωση, έγραψε με χιούμορ: «Αγαπητοί συμπανανοπολίτες η ώρα πλησιάζει για νέες σελίδες δόξης που θα ζήλευε και η Δόξα Δράμας την Χρυσή Εποχή. Αυτήν την φορά όμως θα ντυθώ συστημικά, διότι δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164