Πρώην παίκτρια του GNTM “κλείνει” το Instagram της! (pics)

Η Ξανθή Τζερεφού αποτελεί μία από τις παίκτριες του πρώτου GNTM που σίγουρα μας έχει μείνει στη μνήμη, αφού είχε προκαλέσει αίσθηση. Η ginger καλλονή αν και ήταν plus size μοντέλο, πήρε την απόφαση να χάσει κάποια κιλά και μάλιστα είχε εξηγήσει και τους λόγους που το έκανε αυτό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο TLIFE. (Διάβασε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)

Η γλυκιά Ξανθή έκανε πριν μερικές ώρες μια ανάρτηση στα Instagram Stories της, προκαλώντας ερωτήματα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η πρώην παίκτρια του GNTM πήρε την απόφαση να απέχει για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο όπως δήλωσε η ίδια θα επιστρέψει ξανά!

“Επειδή η πραγματική ζωή δεν είναι το Instagram, αποφάσισα να απέχω λίγο από εδώ. Δεν γνωρίζω εάν θα κάνω comeback σε ένα ΣΚ ή σε μια εβδομάδα ή σε έναν μήνα. Το σίγουρο είναι πως θα ξαναεπιστρέψω. Έως τότε προσέχετε τον εαυτό σας και κάντε αυτό που θέλει η ψυχούλα σας. ΥΓ. Όσοι με χρειαστείτε, ξέρετε πως θα επικοινωνήσετε μαζί μου. Φιλάκια”, έγραψε χαρακτηριστικά στα Instagram Stories της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164