Site icon TLIFE

Πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές: Οι προετοιμασίες, ο αγιασμός και τα backstage βίντεο πριν τις πρεμιέρες της Δευτέρας!

Πρεμιέρα κάνουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου οι πρωινές εκπομπές με παρουσιάστριες και παρουσιαστές να βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι τηλεθεατές του Alpha δίνουν καθημερινό ραντεβού για την πρώτη καλημέρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επιστρέφει με την παρέα της για 11η συνεχόμενη σεζόν με το Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε βίντεο από το πλατό με τον Δημήτρη Παπανώτα:

YouTube video player

Σκυτάλη στη Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της, η οποία καθημερινά θα κρατά παρέα στους τηλεθεατές του Alpha με πρόσωπα επικαιρότητας, αλλά και ειδήσεις από τον κόσμο του life style και των media. Στην παρέα προστίθεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ενώ στο πλατό επιστρέφει και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της έκαναν αγιασμό στο πλατό της εκπομπής:

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει ανανεωμένος στο «Πρωινό» του ANT1 με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προστίθεται στην ομάδα του. Ο παρουσιαστής την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο πλατό, όπου και συνάντησε την ομάδα του για τις τελευταίες προετοιμασίες της πρεμιέρας.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας:

Η Φαίη Σκορδά λέει Buongiorno στους τηλεθεατές του Mega δίνοντας καθημερινό ραντεβού για τη νέα της εκπομπή η οποία θα ξεκινά στις 09:20.

Μετά από αρκετά χρόνια η παρουσιάστρια επιστρέφει στο Mega έχοντας δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ευάννα Ζουμπούρογλου, τη Νάνσυ Νικολαϊδου, ενώ στην εκπομπή θα συμμετέχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το πλατό της στο Mega:

Πρωινό Σου Σού καθημερινά για την Ελένη Τσολάκη και τη νέα της ομάδα στην πρωινή ζώνη του Open. Η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Γιώργος Σκρομπόλας με το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ, θα συμπληρώνουν καθημερινά την πρωινή παρέα του Open.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη από το καμαρίνι της:

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη του Star με το ανανεωμένο Breakfast@Star το οποίο κάνει πρεμιέρα για ακόμη μια σεζόν με τον σεφ Χρήστο Μοίρα να προστίθεται στην πρωινή παρέα.

Δες το επίσημο τρέιλερ για το Breakfast@Star:

© 2024 tlife.gr