Site icon TLIFE

Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι αστεία κακού γούστου»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στα δικαστήρια, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του, Νάνσυ. Ωστόσο, ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως πρόκειται για παραμύθι και φοράει ακόμη τη βέρα του.

Όπως ήταν επόμενο τα όσα ανέφερε ο make up artist προκάλεσαν την αντίδραση της εκπομπής, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπάει on air εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

 

«Όταν ήταν εδώ και έκανε άλλα νούμερα, γιατί τον χαϊδεύατε; Ήμουν ο μόνος που δεν τον χάιδευα και προσπάθησε μάλιστα να με αμβλύνει. Εγώ δεν ανέχομαι όλα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς, καλά κάνει και τα λέει και εγώ έχω ανάγκη από κακόγουστα παραμύθια. Το θέμα είναι να τα περνάμε σαν θέμα στον κόσμο.

Εκεί είναι που αντιδρώ! Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου!!» ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

YouTube video player 

Να σου θυμίσουμε πως από την αρχή ο Ανδρέας Μικρούτσικος διατηρούσε τις επιφυλάξεις του για το αν είναι αληθινή η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την Νάνσυ.

© 2024 tlife.gr