Site icon TLIFE

Ραφαέλ Ναδάλ: Η φωτογραφία με τον εννέα μηνών γιο του από τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα έδωσαν θετική ψήφο για ακόμα ένα καλοκαίρι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Μεταξύ αυτών και ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίο προτίμησε το Ιόνιο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο σπουδαίος τενίστας κάνει… tour με το πολυτελές του γιο «Μπετόβεν» στα πανέμορφα νησιά, απολαμβάνοντας τα μπάνια και τις τοπικές συνταγές.

Ο Ραφαέλα Ναδάλ πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, όπου ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του και τον γιο τους.

Οι τρεις τους ποζάρουν πάνω στο πολυτελές σκάφος, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό τους και η κάμερα τους απαθανατίζει από πίσω με μια υπέροχη θέα.

«Διακοπές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ένα emoji που κυματίζει.

Ο ερχομός του μωρού τους συνέβη σε έναν μήνα που ήταν ήδη σημαντικός για το ζευγάρι. Στις 19 Οκτωβρίου, ο Ραφαελ Ναδάλ και η Mery Perellο θα γιορτάσουν την τρίτη επέτειό τους, ενώ ο γάμος τους έγινε στη Σα Φορταλέζα το 2019 σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο La Fortaleza στη Μαγιόρκα.

© 2024 tlife.gr