Ράλφ Σουμάχερ: Ξέσπασε η πρώην σύζυγός του μετά την αποκάλυψη ότι είναι γκέι – «Νιώθω ότι με χρησιμοποίησε»

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο πρώην πιλότος της F1 και αδελφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ, αποκάλυψε δημόσια ότι είναι γκέι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραλφ Σουμάχερ είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον νυν σύντροφό του γράφοντας, «Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα».

Τώρα, λίγες εβδομάδες μετά, η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ, Κόρα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel λέγοντας πως νιώθει ότι εξαπατημένη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια από το 2001 μέχρι το 2015 και απέκτησαν έναν γιο, τον Ντέιβιντ, που είχε εκφραστεί υπέρ του πατέρα του στα social media. Η Κόρα ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την αποκάλυψη του πρώην συζύγου της μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ πιστεύει ότι έπεσε θύμα χειραγώγησης από τον Ραλφ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Μακάρι ο Ραλφ να με είχε συμπεριλάβει ή τουλάχιστον να με άφηνε να γίνω μέρος της απόφασής του. Θα ήταν ένδειξη σεβασμού» είπε στο «Der Spiegel» η Κόρα Σουμάχερ.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1 υπήρχαν πολλές φήμες. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν ισχύει αυτό που λέγεται αλλά εκείνος πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειαζόμουν ψυχολογική βοήθεια» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

«Όταν το ανακοίνωσε, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το να κάνεις coming out πάντα επηρεάζει τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης της πρώην γυναίκας σου με την οποία απέκτησες ένα παιδί. Σήμερα νιώθω χρησιμοποιημένη κατά τη διάρκεια του γάμου. Νιώθω ότι έχασα τα καλύτερά μου χρόνια. Κάνω πολλές ερωτήσεις στον εαυτό μου. Ήταν ειλικρινής μαζί μου;

Και υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό που είναι στο μυαλό μου: με αγαπούσε; Τον εμπιστευόμουν τυφλά και για αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα», τόνισε σε άλλο σημείο η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164