Ράνια Κωστάκη: Όσα βίωσε εγκλωβισμένη 16 ώρες στην Αττική Οδό

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν τη Δευτέρα 24/1 στην Αττική Οδό, με χιλιάδες συμπολίτες μας να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους στον χιονιά, προκειμένου να απεγκλωβιστούν. Aνάμεσά τους και η Ράνια Κωστάκη, η οποία κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από 16 ώρες.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για την απίστευτη ταλαιπωρία των άλλων οδηγών που ήταν εγκλωβισμένοι.

Η Ράνια Κωστάκη δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του ΣΚΑΙ πως: «Μετά από 16 ώρες έφτασα στη Γλυφάδα. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο εγκλωβιστήκαμε στην Κάντζα και μείναμε εκεί για 16 ώρες. Ήρθαν κάποιοι φαντάροι για να δουν αν θέλαμε κουβέρτες ή νεράκια. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας έβγαλαν πάνω από τη γέφυρα».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164