Ράνια Θρασκιά: «Πονάει η ψυχή και ψάχνει ελπίδα για να κρατηθεί» – Το ιδιαίτερο μήνυμα στα social media

Με μια φωτογραφία της από την παραλία η Ράνια Θρασκιά έστειλε το δικό της ιδιαίτερο μήνυμα για την μεγάλη γιορτή της Παναγίας και εκείνους που ακόμη και στα πιο δύσκολα δεν χάνουν την πίστη τους.

«Πολλοί άνθρωποι ζούμε σε μια μεγάλη δυσκολία, σε μια κατάσταση αβοηθητότητας και ευαλωτότητας, σε μοναξιά. Σε ασθένεια της ψυχής ή του σώματος, σε θλίψη.

Σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο νιώθουμε ότι δεν θα βγούμε ποτέ. Σε κάτι φυλακές που φτιάξαμε για μας ή άλλοι μας καταδίκασαν σε αυτές. Στη δίνη του πόνου της απώλειας αγαπημένων, της απώλειας του εαυτού ή της αγάπης. Πονάει η ψυχή και ψάχνει ελπίδα για να κρατηθεί. Σε όλους τους ανθρώπους που σήμερα έχουν ανάγκη για ένα θαύμα, για μια αλλαγή που θα τους οδηγήσει ξανά στο φως, στη ζωή.

Σε όλους τους ανθρώπους που η θλίψη τους λύγισε και έχουν ανάγκη να κοιτάξουν ξανά προς τον ουρανό και να επιστρέψουν στη χαρά…

Με όλους εσάς μοιράζομαι σήμερα τις πολύτιμες ευχές και στο άγιο πρόσωπό της απευθύνομαι να μας δώσει την πίστη και την έμπνευση, να αναζητήσουμε και να βρούμε τις κρυμμένες μας δυνάμεις και να δημιουργήσουμε μια ζωή μέσα στην οποία θα χωράμε ολόκληροι και γελαστοί. Χρόνια πολλά», έγραψε στα social media η Ράνια Θρασκιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164