Ράνια Θρασκιά: Το συγκινητικό μήνυμα στον αδελφό της που γιορτάζει!

Μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα λόγω καραντίνας βρίσκεται και η Ράνια Θρασκιά που μένει στο σπίτι με τα παιδιά της, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών και την κυβέρνησης για την μη εξάπλωση του κορονοϊού. Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, δεν ξεχνά όσους αγαπά και τα τηλέφωνα και η επικοινωνία με την οικογένειά της και τους φίλους της είναι αρκετά συχνή.

Με αφορμή όμως την σημερινή γιορτή του Αγίου Γεωργίου, η Ράνια Θρασκιά θέλησε να ευχηθεί μέσα από το προφίλ της στο Instagram στον αδελφό της, τον Γιώργο που είναι η μεγάλη αδυναμία της.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα έτσι στηριζόμουν πάνω του. Και ούτε μια φορά, δεν με άφησε να πέσω, να νιώσω μόνη ή αβοήθητη. Ξέρει όλα μου τα λάθη, όλα μου τα σκοτάδια και όμως δεν έχει πάψει λεπτό να πιστεύει σε μένα…

Είναι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος που ξέρω, είναι η ψυχή του γεμάτη καλοσύνη, είναι δυνατός και θαρραλέος, έχει πάθος για ότι κάνει, είναι ο καλύτερος θείος που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου και σήμερα γιορτάζει. Και εγώ έχω μια καρδιά γεμάτη ευχές για σένα Γιωργάκη μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου πριν από σένα, αφού όταν γεννήθηκα ήσουν ήδη εκεί… Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα αδερφάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ράνια Θρασκιά και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον αδελφό της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164