Site icon TLIFE

Ράνια Θρασκιά: Βγήκε για περπάτημα και έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ! [pic]

Τη δική της προσπάθεια να κρατά τις ισορροπίες της κάνει η Ράνια Θρασκιά και εν μέσω καραντίνας. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να τηρεί ευλαβικά το «Μένουμε σπίτι» προσέχει όμως να μην παραμελεί τον εαυτό της και το σώμα της. Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά προσπαθεί να βγαίνει για λίγο έξω από το σπίτι και να περπατά.

Παρά τη χθεσινή κακοκαιρία, λοιπόν, η Ράνια Θρασκιά δεν παρέκκλινα από το πρόγραμμά της και βγήκε για περπάτημα, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις, ενόψει κορονοϊού. Η ίδια, μάλιστα, χθες κατάφερε να κάνει νέο προσωπικό ρεκόρ, περπατώντας 6,5 χιλιόμετρα.

«6,5 χλμ γρήγορο περπάτημα! Το ξέρω δεν είναι πολύ γενικά, αλλά είναι το δικό μου πολύ. Και κάθε μέρα προσθέτω και λίγα μέτρα και σπάω το προηγούμενο προσωπικό μου ρεκόρ. Και αυτή είναι η μόνη σύγκριση, ο μόνος ανταγωνισμός που έχει αξία και νόημα. Γιατί είναι ο μόνος που με κάνει καλύτερη. Κι αν μια μέρα δεν τα καταφέρω να νικήσω τον προηγούμενο τεμπέλη εαυτό μου, δεν πειράζει. Κι αυτός δικός μου είναι. Σημασία έχει να Κοιτάω Μπροστά και να εξελίσσομαι. Μόνο αυτό μετράει» έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τα σημερινά χλμ αφιερώνω με αγάπη στην Ελένη Πετρουλάκη για την έμπνευση και τη στήριξη».

 

© 2024 tlife.gr