Τραγανά πουγγάκια από ψητό αρνί, υπέροχο επιδόρπιο με σος φράουλας και τσουρέκι, παναρισμένα αυγουλάκια Scotch και άλλες πολλές υπέροχες συνταγές με τα… απομεινάρια του πασχαλινού τραπεζιού! Κάνουμε οικονομία στα φαγητά, αλλά ποτέ στη γεύση.
Βρες έξυπνες ιδέες να αξιοποιήσεις τα πιάτα της Ανάστασης που σίγουρα σου έβαλε η μαμά στο τάπερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΚΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
Επιδόρπιο φράουλα με σαντιγί και αρωματισμένο τσουρέκι!
Scotch Eggs! Παναρισμένα βραστά αυγά με κιμά και μυρωδικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πουγγάκια σφολιάτας με ψητό αρνί και πλιγούρι
Cheesecake με σος φράουλας και βάση από τριμμένα κουλουράκια!
Αυγά γεμιστά με τυρί κρέμα, σολομό και φρέσκο άνιθο!
Γεμιστά portobello με ψητό αρνί και τυρί!
Βελούδινη πουτίγγα με ξηρούς καρπούς και τσουρέκι!
Του Λευτέρη Σαββίδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ