Site icon TLIFE

Ρένα Κουβελιώτη: Η συγκλονιστική ανάρτησή για το πρόβλημα υγείας: “Ακόμα κ αν σωπάσει κάποτε η μνήμη μου, η ψυχή μου θα είναι παρούσα”

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση για την γνωστή δημοσιογράφο του Αlpha Ρένα Κουβελιώτη, η οποία παλεύει με την “συρρίκνωση εγκεφάλου”  πρόδρομο στάδιο της άνοιας. Η Ρένα έχει ετοιμάσει ένα βιβλίο που περιγράφει την ασθένεια και τα συναισθήματά της με τίτλο “θα μ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι” και δημοσίευσε πληροφορίες το Σάββατο η εφημερίδα Καθημερινή.

Χθες βράδυ, η Ρένα δημοσίευσε μια ανάρτηση ευχαριστώντας τόσο την δημοσιογράφο της Καθημερινής για την παρουσίαση του βιβλίου όσο και όλους όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης! Η Ρένα έγραψε και την πιο συγκινητική φράση:  “Και επειδή κάποιοι έχετε ανησυχήσει για μένα θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ακόμα κ αν σωπάσει κάποτε – μετά από πολλά χρόνια- η μνήμη μου η ψυχή μου καθότι μεγάλη αλήτισσα θα δηλώνει κάθε μέρα παρούσα” !

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ Tassoula Eptakili για τα τόσο τρυφερά σου λόγια … τιμή μου κάθε σου σχόλιο .
Δεν περίμενα να γίνω ποτέ πρωτοσέλιδο είναι αλήθεια . Οπως δεν περίμενα κ όλη αυτή την επίθεση αγαπης κυριως από ανθρωπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα .
´ θα μ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι ; ´ λοιπόν ο τιτλος του βιβλίου μου που αύριο θα το δείτε για πρώτη φορά στην εκπομπή του φίλου Νίκου Μάνεση .
Ξέρετε δεν θέλω να μείνετε στον ιατρικό μου φάκελο ,αυτός λίγους ενδιαφέρει ,αλλά στην δυναμική της αγάπης … του αγώνα της κάθε μάνας που παλεύει μόνη της … πάντα όλες οι μανούλες βιάζονται να προλάβουν να συμβουλέψουν τα παιδιά τους … να τους μάθουν αρχικά γράμματα κ μετά εναν αξιακό κώδικα … Κάποιες έχουμε τους λόγους μας να βιαζόμαστε λίγο περισσότερο … Με μπούσουλα τα 24 γράμματα του αλφάβητου επιχειρώ κ γω … Α όπως αλήθεια όπως αγάπη … Β όπως βόλεμα όπως βία
Γ όπως γενναιότητα όπως γέννηση όπως γενναιοδωρία …
Εύχομαι να αισθανθείτε … τα πραγματικά μηνύματα του βιβλίου μου … είναι οι αλήθειες μου κ είμαι σίγουρη πως πολλές μάνες .. πολλά παιδιά χωρισμένων γονιών …. πολλές εργαζόμενες θα συναντήσετε εσάς στις σελίδες του …
Και επειδή κάποιοι έχετε ανησυχήσει για μένα θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ακόμα κ αν σωπάσει κάποτε – μετά από πολλά χρόνια- η μνήμη μου η ψυχή μου καθότι μεγάλη αλήτισσα θα δηλώνει κάθε μέρα παρούσα !

© 2024 tlife.gr