Site icon TLIFE

Ρένια Λουιζίδου: «Έχω αισθανθεί πολλές φορές άβολα με τον κόσμο»

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/9 καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πόσο απολαμβάνει την επαφή με τον κόσμο, αλλά και τις φορές που το κοινό την έχει κάνει να νιώσει άβολα. Ακόμα, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε και πως προέκυψε ο χαρακτηρισμός “αστροπελέκι” στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι».

«Μετά την παράσταση βεβαίως και θα μιλήσω με τον κόσμο. Θα βγω φωτογραφίες με όσους θέλουν. Ωραίο είναι, εξαρτάται από τον τρόπο βέβαια. Θα έρθει να δει κάποιος την παράσταση, φυσικά και θα αναρωτιόμαστε αν σας άρεσε ή όχι. Δε με πειράζει καθόλου να έρχεται ο κόσμος μετά να μας μιλάει. 

Όπως καταλαβαίνετε, συναντάς τα πάντα. Κάποιον που θέλει απλά να πει δυο λέξεις, κάποιον που θέλει να βγει μια φωτογραφία, κάποιον που θέλει να βγει 80, κάποιον που θέλει να σου μιλάει μια ώρα ενώ βλέπει ότι περιμένουν άλλοι πέντε. Υπάρχει όλη η γκάμα. Δε μπορείς να πεις ναι ή όχι σε όλη τη γκάμα. Πολλές φορές έχω αισθανθεί άβολα με τον κόσμο.

Η τηλεόραση δημιουργεί μια οικειότητα με τον κόσμο, ιδιαιτέρως τα οικογενειακά σήριαλ. Το λένε κιόλας, λένε “συγγνώμη, νομίζω ότι με ξέρετε κι εσείς”. Αυτή η οικειότητα μπορεί να ξεφύγει πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Το “αστροπελέκι” στους Απαράδεκτους προέκυψε από τον Γιάννη Μπέζο. Το είπε μια μέρα στο γύρισμα… Βάζαμε έτσι κι αλλιώς πολλά αυτοσχεδιαστικά, κι έτσι κρατήσαμε κι αυτό. Την επόμενη μέρα όλοι με λέγανε αστροπελέκι κι έτσι η Δήμητρα αποφάσισε να το βάζει συνέχεια» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ηθοποιός.

© 2024 tlife.gr