Ρένος Ρώτας για την σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου: “Είμαστε 8 μήνες μαζί”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πρωί του Σαββάτου ο ηθοποιός. Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για την συμμετοχή του στους Συμμαθητές που δεν ξέρει ακόμα αν θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, την μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Αυτή η νυχτα μένει” αλλά και για την σύντροφό του. Αποκάλυψε μάλιστα ότι με την Κλέλια Ανδριολάτου είναι μαζί 8 μήνες.

Στην ερώτηση αν είναι καλύτερο ή τους δημιουργεί δυσκολίες που είνα και οι δύο ηθοποιοί ο Ρένος εξήγησε πως είναι πιο βολικό γιατί η σύντροφός του καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζεται να εξηγεί κάποια πράγματα.

“Στην αρχή η Κλέλια μάλλον με αντιπαθούσε”, αποκάλυψε ο Ρένος μιλώντας για το πώς προέκυψε η σχέση τους. “Είχα βάλει τον Μάριο Αθανασίου να την ψαρέψει”, περιέγραψε στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164