Ριφιφί στο Ψυχικό: Αθώος δηλώνει ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη – Τι είπε για τις θυρίδες

“Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν την οικογένειά μου και να αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ποτέ δεν μπήκα σε καμιά θυρίδα, ούτε είμαι εγώ αυτός που πήρα το παραμικρό. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας αλλά μεταφέρθηκε άθελά της από την ιδιοκτήτρια”.

Αυτά δήλωσε ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο 58χρονος θεατρικός επιχειρηματίας όπως είναι γνωστό, προφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες ως κατηγορούμενος για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες και λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όσα είπε ο επιχειρηματίας  στον ανακριτή, προσπαθώντας να εξηγήσει, για ποιο λόγο τόσο ο ίδιος, όσο και ο γιος του, διατηρούσαν θυρίδες σε τράπεζες:

«Τις θυρίδες τις μισθώνω πολλά χρόνια και συνήθιζα να αποθηκεύω μεγάλα χρηματικά ποσά, τα κοσμήματα της γυναίκας μου και διάφορα έγγραφα της δουλειά μου ως θεατρικός παραγωγός τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και συμβόλαια της ως άνω δραστηριότητας μου.»

«Έχουμε ορίσει τον καλύτερο ερευνητή για θυρίδα. Το ό, τι πήγαινε στις θυρίδες του είναι ένδειξη ενοχής;»

Στο πλευρό του θεατρικού παραγωγού στέκεται η σύζυγος του, γνωστή αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη.

«Ο σύζυγος μου έχει γενικά νευρικό χαρακτήρα αλλά είναι άνθρωπος της οικογένειας, λατρεύει τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένεια του.»

 

Πηγή Megatv

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164