Site icon TLIFE

Ρούλα Γιαννιώτη: Από τη Φάρμα στο Tempting Fortune! Ποια είναι η personal trainer με την εκ γενετής τυφλή κόρη

Το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 17/9, με 12 παίκτες να διεκδικούν πάνω από 300.000€ ευρώ.

Για να πάρουν το συγκεκριμένο έπαθλο φυσικά, θα πρέπει να μην υποκύψουν σε κανένα από τα δελεαστικά «εμπόδια» που θα βάλει στο διάβα τους η παραγωγή, πράγμα που είναι δύσκολο ως αδύνατο.

Ανάμεσα σε εκείνους που κάνουν το δύσκολο ταξίδι βρίσκεται η Ρούλα Γιαννιώτη. Ωστόσο, η 53χρονη personal trainer δεν έχει εμφανιστεί μόνο στο Tempting Fortune. Την έχουμε δει πρόσφατα και σε ένα ακόμα ριάλιτι.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στον περσινό κύκλο της Φάρμας, που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star, αν και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Στο Tempting Fortune επιστρέφει για μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς το κίνητρο δεν είναι η προσωπική της προβολή, αλλά καθαρά τα χρήματα και θέλει να τα διαθέσει για καλό σκοπό.

Κινητήριος δύναμη για εκείνη είναι τα 2 παιδιά της, με την κόρη της να αποτελεί έμπνευση για εκείνη. Συγκεκριμένα, η 26χρονη κόρη της είναι εκ γενετής τυφλή και σπουδάζει νηπιαγωγός και η Ρούλα Γιαννιώτη θα βάλει τα δυνατά της στο παιχνίδι προκειμένου να την βοηθήσει να χτίσει το μέλλον της με τα κατάλληλα εφόδια.

«Ο βασικός λόγος που είμαι εδώ είναι προφανώς η κόρη μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της και είναι ολικά τυφλή. Πρέπει να εξασφαλιστεί το μέλλον της, οπότε θέλω το έπαθλο», σημείωσε η Ρούλα Γιαννιώτη με τη σειρά της, αγκαλιά με την κόρη της, για την οποία μπήκε στο Tempting Fortune.

«Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο σε μένα είναι η κόρη μου με την οποία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ολικά τυφλή. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της ως μια κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι η φίλη της, η κολλητή της, η αδερφή της, η μαμά της. Είμαι όλα για εκείνη. Με μία λέξη η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Αν τη δείτε να χορεύει δε θα πιστέψετε ότι είναι τυφλή», είχε δηλώσει η Ρούλα Γιαννιώτη την περίοδο που συμμετείχε στη Φάρμα.

Ποια είναι η Ρούλα Γιαννιώτη

Η 53χρονη έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά έχει μεγαλώσει στην Γερμανία. Η Ρούλα Γιαννιώτη ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Πλέον, εργάζεται ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Εν Αποστρατεία, καθώς ήταν στο σώμα για 25 χρόνια.

Η γυμναστική αποτελεί μία πτυχή του εαυτού της και δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά της, ενώ ασχολείται με το body building και το pilates κάτι που μπορείς εύκολα κανείς να διαπιστώσει μέσα από τα social media της.

Η Ρούλα Γιαννιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργή και διαθέτει λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok. Δες παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις της.

@roulagiannioti Do you ? #CapCut #fy #foryoupage #foryou #trending #trend #μπεςφοργιουγαμω #fypシ゚viral #gym #gymtok #gymmotivation ♬ original sound – Anushae Khan
@roulagiannioti Workout…#fy #foryoupage #gym #gymtok #gymmotivation #foryou #μπεςφοργιουγαμω #fypシ゚viral #mpesfypgamw #bodybuilding #bodybuilder #workout #backworkout ♬ Give It to Me Like – Official Sound Studio
@roulagiannioti Chest … 💣#fy #foryoupage #foryou #gym #gymtok #gymmotivation #bodybuilding #bodybuilder #workout #chestworkout #μπεςφοργιουγαμω #fypシ゚viral ♬ billie eilish CHIHIRO gravagerz remix – grava
© 2024 tlife.gr