Ρούλα Κορομηλά: Η ξεχωριστή συνάντηση που είχε μετά το τέλος της καραντίνας [pic]

Η Ρούλα Κορομηλά καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας ακολούθησε ευλαβικά όλες τις οδηγίες της πολιτείας και έμεινε σπίτι για το καλό τόσο της δικής της υγείας όσο και των ευπαθών ομάδων. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπάθησε να περάσει εποικοδομητικά το χρόνο της στο σπίτι ενώ τακτικά επικοινωνούσε με τους διαδικτυακούς φίλους της εκφράζοντας τις σκέψεις της για όσα ζήσαμε.

Μετά τη λήξη της καραντίνας η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε στους followers της τη συνάντηση που είχε και τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Ο καλός της φίλος, Γιάννης Δόξας, την επισκέφτηκε στο σπίτι της και αντάλλαξαν τα νέα τους από κοντά ύστερα από πολλές εβδομάδες φορώντας, βέβαια, μάσκα. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας:

“Ευτυχώς που χρόνια τώρα υπάρχει ένας ποιητής στη ζωή μου! Ο Γιάννης Δόξας αγαπημένος και πιστός μου φίλος ήρθε με αγάπη να με δει και όπως πάντα, σε αυτές τις νέες μας συνευρέσεις, πρέπει να κρατάμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Είμαστε σε απόσταση αλλά οι καρδιές μας δίπλα, δίπλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Συνάντηση με μάσκες ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164