Ρούλα Κορομηλά: «Καρφώνει» ξανά τη Ζήνα Κουτσελίνη – «Ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων;»

Νέες αιχμές κατά της Ζήνας Κουτσελίνη αφήνει η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της για φλέγοντα ζητήματα, τοποθετήθηκε για τη στάση της παρουσιάστριας να φιλοξενήσει σήμερα τον δικηγόρο Σπύρο Ρομποτή που έκανε σφοδρή επίθεση στο θύμα του ξυλοδαρμού από τον Απόστολο Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Ξέρουμε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος και η συμπεριφορά μας ως παρουσιαστές και ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων οι οποίοι απαξιώνουν τα θύματα ξεπλένοντας τους θύτες; Με τα θύματα είμαστε. οκ; Αυτά υποστηρίζουμε κ ενθαρρύνουμε κ όχι τους μπαμπούλες!» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Χθες τα ξημερώματα, η Ρούλα Κορομηλά είχε σχολιάσει τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη «για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που πλήττεται», γράφοντας:

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164