Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μάλιστα, σε λίγες ώρες από τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί, ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρη της, Τζωρτζίνας.

Μία νέα εξέλιξη υπάρχει τις τελευταίες ώρες σχετικά με  μία ανώνυμη καταγγελία που είχε γίνει στις 22 Αυγούστου του 2014 στο “Χαμόγελο του Παιδιού” πως το 9 μηνών τότε βρέφος της οικογένειας κακοποιείται και από τους δύο γονείς του, ιδιαίτερα από τη μητέρα του.

Το απόγευμα της Κυριακής 3/4 ο διευθυντής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Νίκο Μάνεση. 

«Η καταγγελία έγινε στις 22 Αυγούστου και εγώ ενημέρωσα τον εισαγγελέα την ίδια μέρα. Η καταγγελία αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη και τη σύζυγό του, Ρούλα, οι οποίοι διαμένουν με την ανήλικη κόρη τους, 10 μηνών. Σύμφωνα με το άτομο που έκανε την καταγγελία οι γονείς ασκούσαν σωματική κακοποίηση στο ανήλικο τέκνο τους. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχαν δει τη μητέρα να χτυπάει τη μικρή με τα χέρια της.

Αφού καταθέσαμε τα χαρτιά στην εισαγγελία δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση και την καταγγελία. Είναι απόρρητο», κατέληξε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164