Ρούλα Πισπιρίγκου στη Χρηστίδου μέσα από τη φυλακή: Η απάντηση για την κεταμίνη και το πρόσωπο που τη στηρίζει, εκτός οικογένειας

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση για την ουσία της κεταμίνης που φέρεται να σκότωσε την κόρη της αλλά και το πρόσωπα εκτός οικογένειας που παραμένει στο πλευρό της και τη στηρίζει.

«Είμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιο. Εγώ γιατροί και νοσηλευτές. Εγώ λέω δεν είναι, αυτοί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δυο είναι… Δεν υπήρχε λόγος κάποιος από τους γιατρούς να το κάνει, δε μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, δε μου αρμόζει όμως εμένα να κατηγορώ. Θα φανεί όποιος το έκανε, αν είμαι εγώ θα φανεί» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε άλλο σημείο, η 33χρονη αναφέρεται σε όσα της έλεγαν οι ιατροδικαστές για τους θανάτους των παιδιών αλλά και για την κεταμίνη υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά πως την ουσία αυτή δεν την ήξερε.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε πως σύμφωνα με όσα διάβασε στη δικογραφία, η κεταμίνη είναι μια ουσία που υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών της ΜΕΘ κάτι που όπως λέει αποδεικνύεται από τα έγγραφα της δικογραφίας.

«Με την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου, ακόμα και με εκείνους που δεν είχα σχέσεις έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες, οι φίλες της αδελφής μου και 2-3 φίλοι δικοί μου άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, από όταν άρχισε όλο αυτό, και με στηρίζει ακόμα» είπε σε άλλο σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πως έχουν αντιδράσει τα άτομα του περιβάλλοντός της αφήνοντας να εννοηθεί πως πράγματι υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164