Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίζει τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα στην παραλία! [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην όμορφη Τήνο με την οικογένειά της απολαμβάνει και αυτό το καλοκαίρι η Ρούλα Ρέβη μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η γνωστή φωτογράφος μια μέρα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα παιδιά της: την Ειρήνη και τον Άγγελο υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση –γυναικολογικής φύσεως- και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η ίδια θέλοντας να στείλει, μάλιστα, το δικό της μήνυμα για προληπτικό έλεγχο σε θέματα υγείας γνωστοποίησε την περιπέτεια που πέρασε, επισημαίνοντας πως η πρόληψη την γλύτωσε από μελλοντικά προβλήματα.

Έπειτα από αυτήν την περιπέτεια υγείας και πιο ανακουφισμένη , η Ρούλα Ρέβη ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε με την οικογένειά της για την όμορφη Τήνο. Το ζευγάρι που έχει σπίτι στο νησί, περνά εκεί πολλά καλοκαίρια και τα δίδυμα έχουν ενθουσιαστεί με τα παιχνίδια στη θάλασσα και τις βόλτες στο νησί.

Και επειδή, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται η Ρούλα Ρέβη δεν άφησε τη φωτογραφική μηχανή της ούτε στις διακοπές και τράβηξε τις πιο όμορφες φωτογραφίες του συζύγου και των παιδιών στην  παραλία. Το υπέροχο τοπίο στην παραλία Λυχναφτιά στο νησί της Τήνου ήταν το καλύτερο φόντο για τις καλλιτεχνικές οικογενειακές φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη!

Δες φωτογραφίες:

Και οι όμορφες οικογενειακές διακοπές στην Τήνο συνεχίζονται για την γνωστή φωτογράφο και τον ταλαντούχο ηθοποιό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164