Ρούλα Ρέβη για το σκηνικό με Νέγκα – Σάττι: «Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο»

Την αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA 2024 θέλησε να σχολιάσει η Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στα χθεσινά MAD VMA 2024. Ωστόσο, η Αθηναΐδα Νέγκα, λίγο πριν της δώσει το βραβείο στην κατηγορία «Καλλιτέχνης POP» πέταξε ένα… «καρφί» για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου της Eurovision, όταν εκείνη χασμουρήθηκε. (Δες εδώ αναλυτικά όσα έγιναν)

Η Ρούλα Ρέβη, με μια ανάρτηση στο Instagram, κατέκρινε την «στάση» των δύο γυναικών, γράφοντας: «Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε. Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164