Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε στη ΔΕΘ! Πάνω από 50.000 στη συναυλία του! video

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για δυο ημέρες ο Σάκης Ρουβάς! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ τραγούδησε χθες το βράδυ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και αποθεώθηκε. Η προσέλευση ήταν απίστευτη αφού συγκεντρώθηκαν στο χώρο της συναυλίας πάνω από 50 χιλιάδες άτομα που παρακολούθησαν τον Σάκη να τα δίνει όλα στη σκηνή για μια ακόμη φορά!

Αξίζει να πούμε όμως και ένα άλλο σημαντικό έργο που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Θεσσαλονίκη. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, βρέθηκε και ο ίδιος στο Περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια!

O Σάκης έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα ανθρωπιάς αφού η μεγαλειώδης συναυλία του ήταν αφιερωμένη στο έργο του συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,και χθες το βράδυ αποθεώθηκε τραγουδώντας, από 50 χιλιάδες κόσμου, ο οποίος δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς των επιτυχιών του!

Δες τα βίντεο

ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 @sakisrouvas ???????? @oramaelpidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις

Reckord-Braker @sakisrouvas @oramaelpidas #Billlive #Reckord #Crowd #Concert #Love #Salonica #SakisRouvas #82TIF #OramaElpidas #SaveALife #GineEthelontisDotis #BoneMarrowTransplantDonorDay #Thessaloniki #Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Xanthis (@bill_xanthis) στις

#OnFire @Regranned from @faye_kalyvioti96 – Sakisssssssss @sakisrouvas#regrann

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @loverouvofamily στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164