Site icon TLIFE

Σάκης Ρουβάς: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό των γονιών του και τη «δυνατή» σχέση με την Κάτια Ζυγούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Δευτέρας 27/5.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, για τον χωρισμό των γονιών του, αλλά και για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζύγουλη.

«Ήθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους. Εκτός από τον “Σάκη” υπάρχει και ο Αναστάσης, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω πιο πολύ από τον καλλιτέχνη Σάκη», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Όσον αφορά στον χωρισμό των γονιών του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

 

Για τη γνωριμία του με τη Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς εξομολογήθηκε: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

 

© 2024 tlife.gr