Site icon TLIFE

Σάκης Ρουβάς: Η συγκίνησή του πάνω στη σκηνή στη χθεσινή του συναυλία – «Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω»

Μια μοναδική συναυλία έδωσε χθες Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για τους χιλιάδες θαυμαστές του που έσπευσαν να απολαύσουν τον Έλληνα σταρ από κοντά.

Ο Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την αγάπη που έχει δεχτεί τόσα χρόνια από τον κόσμο.

«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό. Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω. Κάποιες φορές αυτό που νιώθει κάποιος δεν μπορεί να μεταφραστεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λόγια» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαυμαστές του. 

Δες το βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE:

@tlifegr ✨«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς στη συναυλία 🎤που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο. Δείτε περισσότερα στο🔗 tlife.gr #tlife #SakisRouvas #ΣάκηςΡουβάς #Ρουβάς #Rouvas #συναυλία #synaulia #ΚατράκειοΘέατρο #KatrakeioTheatro #minosemi #galaxiaslive ♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr
© 2024 tlife.gr