Site icon TLIFE

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, βρίσκουν όμως πάντα χρόνο για ρομαντικές βόλτες, αλλά και για λίγες κοσμικές εξόδους, στηρίζοντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτήν τη φορά, οι δυο τους άφησαν τα τέσσερα αγγελούδια τους στο σπίτι (την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα) και βρέθηκαν στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη και τα εγκαίνια της έκθεσης του Τάσου Λιακόπουλου “Μελίνα – Ελλάδα”. Πιασμένοι χέρι χέρι, και με σικ εμφάνιση, ο Σάκης και η Κάτια έφθασαν στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη και συναντήθηκαν με συνεργάτες και φίλους.

Εύα Νάθενα, Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Αξίζει, να αναφέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς έχει μιλήσει στο παρελθόν με λόγια θαυμασμού για την εμβληματική προσωπικότητα της Μελίνας Μερκούρη και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη τιμητική έκθεση που είναι αφιερωμένη στο έργο της

Η έκθεση με τίτλο «Μελίνα Ελλάδα» άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Δευτέρας και θα διαρκέσει έως τις 25 Μαρτίου.

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Γιούλικα Σκαφιδά, Κάτια Ζυγούλη, Διονύσης Φωτόπουλος, Εύα Νάθενα, Σάκης Ρουβάς

Λίγα λόγια για τα έργα του Τάσου Λιακόπουλου:

Τα έργα του Τάσου Λιακόπουλου, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μεικτής τεχνικής, έχουν κυρίως σαν θέματα ήρωες, δημιουργούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που αγαπά και θαυμάζει. Με έναν τρόπο τους ξαναφέρνει στο φως και τους τοποθετεί σε φανταστικά τοπία, όπου το χιούμορ και η χαρά καταφέρνουν και χωράνε σε ένα κάδρο.

Κάτια Ζυγούλη

Εύα Νάθενα, Τάσος Λιακόπουλος, Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Πιασμένοι χέρι χέρι στην εκδήλωση…

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr