Σάκης Ρουβάς: Ο νέος και ξεχωριστός ρόλος του κορυφαίου Έλληνα σταρ – Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή μέρα έζησε χθες ο Σάκης Ρουβάς! Η αγάπη του κορυφαίου Έλληνα σταρ για το περιβάλλον και την ανακύκλωση είναι γνωστή, με τον ίδιο να δίνει πάντα το παρών σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο το κοινό καλό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο αγαπημένος τραγουδιστής να ανακηρυχθεί σε “Πρεσβευτής της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης η τελετή ανακήρυξης του Σάκη Ρουβά με αυτόν τον εξαιρετικό και σημαντικό τίτλο. Η ανακύκλωση για τον αγαπημένο Έλληνα σταρ είναι τρόπος ζωής και σε αυτό προσπαθεί να μυήσει και τα τέσσερα παιδιά του – τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη, την Αναστασία και τον Απόλλωνα.

Άλλωστε ο ίδιος έχει τονίσει αρκετές φορές πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να μαθαίνουν από νωρίς να ανακυκλώνουν, κάτι στο οποίο φυσικά είναι αναγκαίο να συμβάλουν οι γονείς και τα σχολεία.

Έτσι, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε από νωρίς στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης (στο οποίο μάλιστα είχε δώσει το παρών στα εγκαίνιά του πριν ένα χρόνο ακριβώς) και μίλησε στο κοινό για την εξαιρετική σημασία της ανακύκλωσης, είδε από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις και φυσικά έπαιξε με τα παιδάκια που βρίσκονταν εκεί.

Η ανακήρυξή του σε “Πρεσβευτή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, κύριο Παύλο Ραβάνη.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας ιδανικός πρεσβευτής και πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ανακύκλωση. Ειδικά για την Ανταποδοτική Ανακύκλωση την οποία θα συναντήσεις στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης!

Να σου θυμίσουμε πως το Πάρκο βρίσκεται πλησίον του δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα πολυκέντρο ανακύκλωσης, που αποτελεί τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό ανακύκλωσης συσκευασιών και όμοιό του υπήρχε μέχρι σήμερα μόνο στη Σουηδία.

Στον χώρο λειτουργεί κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές, ενώ δημιουργήθηκαν επίσης ένας βοτανικός κήπος με ελληνική φυτά και μια οικολογική λίμνη, για τη συντήρηση της οποίας χρησιμοποιούνται φυσικοί μέθοδοι.

https://www.instagram.com/p/Bf_YvV-FPYJ/?taken-by=sakisrouvas

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164