Σάκης Ρουβάς: Παιχνίδια με την αγαπημένη του Maya!

To ράτσας Cane Corso σκυλί της οικογένειας Ρουβά είναι η μεγάλη λατρεία όλων. Ειδικά όμως του Σάκη Ρουβά. Τα τελευταία 5,5 χρόνια, που είναι στη ζωή τους η Maya, απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού μαζί της. Συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητές τους και με τους διαδικτυακούς του φίλους. Το τελευταίο διάστημα, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Estate και κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το act του στο Madwalk, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Από αυτά δεν ερξαιρείται και το σκυλί του! Λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες του με την Έλλη Κοκκίνου για την περιοδεία τους στο εξωτερικό και έχοντας πολλές επαγγελματικές προτάσεις να επεξεργαστεί απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή.Η ανεβασμένη του διάθεση φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram όπου ποζαάρει αγκαλιά με το αγαπημένο του κατοιδίκιο επιβεβαιώνοντας την λατρεία που έχει για όλα τα ζώα!

https://www.instagram.com/p/Bg06Yp-FvL5/?taken-by=sakisrouvas

H Maya μοιάζει να έχει συνηθίσει το φωτογραφικό φακό και απολαμβάνει αδιαμαρτήρητα τα φλας οταν συνοδεύονται από τα χάδια του Σάκη ή των παιδιών της οικογένειας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164