Site icon TLIFE

Σάκης Ρουβάς: Θαυμάστρια του έκανε ερωτική εξομολόγηση πάνω στη σκηνή – «Αν χρειαστείς καρδιά, θα ξεριζώσω τη δική μου»

Ερωτική εξομολόγηση από μια θαυμάστριά του δέχτηκε επί σκηνής ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Έλληνας super star που όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από κοπέλες, ήρθε αντιμέτωπος με ακόμη μια. Μια νεαρή κοπέλα κατά τη διάρκεια Live εμφάνισής του ανέβηκε στη σκηνή και του εξομολογήθηκε την αγάπη της, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Σάκη μου σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Καρδιά αν χρειαστείς θα ξεριζώσω την δικιά μου και θα στην δώσω, στ’ ορκίζομαι. Να υπάρχει ένας λόγος να χτυπάει η καρδιά μου. Το εννοώ. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Ό,τι θέλεις εγώ πρώτη, σε παιδιά, σκυλιά, οικογένεια, εγώ», του είπε αρχικά.

«Σ’ αγαπώ. Θα κατέβω μόνη μου ήσυχη, σαν να μην ανέβηκα ποτέ. Ήταν το καλύτερο πρώτο ραντεβού της ζωής μου, δεν θα ξαναβγώ ποτέ άλλο. Το εννοώ. Ήσυχη θα κατέβω, σαν να μην έχω ανέβει», συνέχισε συγκινημένη η νεαρή κοπέλα με τον Σάκη Ρουβά να την κοιτάει έκπληκτος.

Ο Σάκης Ρουβάς τότε της απάντησε με χιούμορ: «Δεν σταματάς ποτέ να μιλάς;».

«Τώρα, να σταματήσω τώρα; Πως;», του απάντησε η θαυμάστρια και στην συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς την αγκάλιασε και της τραγούδησε to «Ο χρόνος σταματά».

 

@elenintza1 @Sakis Rouvas θα συνέλθω πιστεύεις ποτέ; #sakisrouvas #rouvitses #thessaloniki #theatrogis #dance #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – elenintza 🥷🏼
© 2024 tlife.gr