Site icon TLIFE

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι και η ζωή τους μετά τον γάμο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραμυθένια. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, οι δυο τους έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι επιθυμούν να γίνουν γονείς, κάτι που επανέλαβαν και στους γονείς του Σάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Όσοι τους γνωρίζουν τονίζουν ότι το ζευγάρι είναι βέβαιο ότι ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία του. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες και η μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι έχει κάνει την Χριστίνα και τον Σάκη να νιώθουν ακόμη περισσότερο έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο βήμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως λέει συχνά σε φίλους του, είναι σίγουρος πως η σύζυγός του θα γίνει μια θαυμάσια μητέρα. Είναι γλυκιά, στοργική και δοτική, πρόθυμη να φροντίσει ένα παιδί με αγάπη και αφοσίωση. Χωρίς να αγχώνονται και δίχως να βιώνουν την ανάγκη τους για δημιουργία οικογένειας ως πίεση, και οι δύο νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ!

© 2024 tlife.gr