Site icon TLIFE

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες αγορές πριν το Πάσχα!

Τα δύσκολα πέρασαν πια για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα και το γνωστό ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει και πάλι τους ρυθμούς του. Οι δυο τους μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασαν, όταν νόσησαν με κορονοϊό, προσπαθούν να βλέπουν τα πράγματα με αισιοδοξία και φυσικά προσέχουν πολύ την υγεία και τη διατροφή τους.

Ενόψει του Πάσχα, λοιπόν, οι δυο τους βγήκαν σήμερα έξω για να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια τροφοδοσίας και φυσικά πέρασαν από την λαϊκή αγορά για να προμηθευτούν φρούτα και λαχανικά. Οι δυο τους, μάλιστα, αφού ξεπέρασαν την περιπέτεια υγείας και είναι πια εντελώς καλά, αποφάσισαν να κάνουν από σήμερα τις τελευταίες πασχαλινές αγορές και να πάρουν τα απαραίτητα για τις επόμενες μέρες.

Χαμογελαστοί και πάντα αισιόδοξοι, οι δυο τους βρέθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στη λαϊκή αγορά της περιοχής τους και φυσικά ανέβασαν και ένα στιγμιότυπο στα social media.

Το ζευγάρι, μάλιστα, μπορεί να μένει σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για την πανδημία, φροντίζει όμως πολύ για την υγεία του και συνεχίζει να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά και να γυμνάζεται καθημερινά.

© 2024 tlife.gr