Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη πριν το τηλεοπτικό ντεμπούτο της [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι στα καλύτερά τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πλέον βρίσκεται στην πρωτεύουσα, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές, απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την περίοδο! Από τη μία, η Χριστίνα Μπόμπα θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της, καθώς θα είναι η παρουσιάστρια του “The Voice of Greece” στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Γιώργο Λιανό και από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού με τίτλο “BOOM”.

Μπορεί το άγχος να είναι μεγάλο και το τρέξιμο πολύωρο, όμως οι δυο τους δουλεύουν σκληρά, ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο παρουσιαστής του Survivor δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του και προσπαθεί να την συμβουλεύει και να τις δίνει οδηγίες, ώστε να γίνεται συνεχώς καλύτερη. Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο γάμου, το ζευγάρι βρίσκει πάντα χρόνο για το ίδιο, κάνοντας πράγματα που το χαροποιούν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια, συνεπώς έχουν συνηθίσει να βρίσκονται πολλές ώρες στα αεροδρόμια. Με αθλητικά ρούχα και χαλαρή διάθεση το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στο φακό που βρισκόταν εκεί, λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

Δες φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164