Σάντρα Βουτσά: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια που της στοίχισε – «Πόσο λυπάμαι που δεν θα σε ξαναδώ»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάντρα Βουτσά θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Κρύο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

Ο Γιάννης Κρύος που ήταν βασικό στέλεχος της Acun Medya του Ατζούν Ιλίτζαλι πάλεψε με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και βύθισε στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Η Σάντα Βουτσά έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Κρύου και τη συνόδευσε γράφοντας: «Αχ βρε Γιάννη… Τι να πω για εσένα.. Πόσα χρόνια… Με τον Βλάση στα «Άλλα Κολπα», την Ισαβέλλα, την Αργυρώ, τον Σάκη, τον Βλαχοτζιμ… Πόσα γέλια, πόσοι (δήθεν) τσακωμοί, πόση δημιουργία… Πάντα ήσουν μοναδικός… και το απέδειξες στην πορεία σου… Πολλή δύσκολη η απώλεια σου… Πολύ δύσκολο το αντίο… Πόσο πολύ λυπάμαι Γιάννη μου, που δεν θα σε ξαναδώ, δεν θα σε ξανακούσω… Καλό ταξίδι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Voutsa (@sandravoutsa)

Ο Γιάννης Κρύος έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλές παραγωγές της εταιρίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ ως Executive Producer ήταν πίσω από όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της Acun Medya. Ο Γιάννης Κρύος ήταν ο άνθρωπος που έστησε το “Survivor” από την αρχή, όπως και το “Τhe Voice” και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την υγεία του, ήταν αυτός που κρυβόταν και πίσω από τον φετινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164