Σάσα Μπάστα: Ενοχλημένη από τις φήμες χωρισμού – «Έγινε χαμός χωρίς λόγο»

Ενοχλημένη είναι η Σάσα Μπάστα, ύστερα από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, τονίζοντας πως είναι καλύτερα από ποτέ με τον σύζυγο και πατέρα της κόρης της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εφημερίδα Espresso και ο Ηλίας Μαραβέγιας, η Σάσα Μπάστα διέψευσε κατηγορηματικά τον χωρισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έγινε χαμός χωρίς λόγο! Δεν ισχύει τίποτα. Είναι όλα μια χαρά. Ο Δημήτρης είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν του αρέσει η δημοσιότητα και ο μόνος λόγος που βγαίνω να απαντήσω αυτή τη στιγμή είναι για να σταματήσει όλη αυτή η αναπαραγωγή που γίνεται για κάτι που δεν υφίσταται».

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε επίσης: «Όπως βγάζουν κάθε χρόνο πως είμαι έγκυος, έτσι έβγαλαν τώρα κι αυτό. Ίσως να μεταφράστηκε λάθος η απόσταση που μας χωρίζει κάποιες φορές λόγω του ότι ο Δημήτρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο και εγώ πηγαινοέρχομαι λόγω των υποχρεώσεών μου στο τραγούδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. Είναι όλα τέλεια μεταξύ μας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164