Σασμός: Το μήνυμα του Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν το φινάλε της σειράς – «Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου»

Σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου ολοκληρώνεται η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» μετά από τρεις συγκλονιστικές σεζόν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» αποχαιρέτησε τον «Αστέρη» και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη που έδειξε τόσα χρόνια στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

«Απόψε τελειώνει και για εσάς αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός. Εμείς τον αποχαιρετίσαμε μια εβδομάδα πριν! Σε κλίμα γιορτινό, με γέλια, σφιχτές αγκαλιές, αιφνίδια δάκρυα, θερμές ευχαριστίες και ειλικρινείς υποσχέσεις ότι θα κρατήσουμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί, ζωντανές με κάποιο τρόπο…

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε όλους εσάς, που αγαπήσατε αυτή την σειρά με τρόπο που δεν περίμενε κανείς μας, που κάνατε αυτή την εμπειρία για εμάς μια εμπειρία ΖΩΗΣ και που με την αγάπη σας δώσατε κίνητρο σε όλους μας να παλεύουμε για τους ήρωές μας και να τους υπερασπιζόμαστε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο (το 500ό!!!) Ευχαριστώ πολύ! Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά!» έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orfeas Avgoustidis (@orfeas_avgoustidis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164