Σελίν Ντιόν – Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το υπέρογκο ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι

Την υπόσχεση που έδωσε πριν λίγο καιρό στους εκατομμύρια θαυμαστές της ότι παρά τα όποια προβλήματα υγείας της, θα επιστρέψει στη σκηνή, φαίνεται πως είναι έτοιμη να υλοποιήσει η Σελίν Ντιόν.

Το μεγάλο come back της Σελίν Ντιόν πρόκειται να γίνει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/7.

Σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι η Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ντιόν εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι τη Δευτέρα.
Σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν τη ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164