Site icon TLIFE

Σία Κοσιώνη: Με τον 5,5 ετών γιο της πάνω σε βέσπα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου, 11 ημέρες πριν από τις εκλογές

Τον ANT1 θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Η Σία Κοσιώνη παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στον μονάκριβο γιο της, Δήμο, προσπαθώντας να κάνουν δραστηριότητες που αγαπούν και οι δύο.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά όμως, η εμφάνισή τους μας εντυπωσίασε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις, η δημοσιογράφος οδηγούσε μια βέσπα, ενώ στην μπροστινή θέση είχε τον γιο της και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και φορώντας τα κράνη τους, απόλαυσαν την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Η Σία Κοσιώνη δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση αλλά και ανάρτηση στα social media!

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr