Site icon TLIFE

“Sila” : Εξελίξεις με θέα τον Βόσπορο !

Η Ζεϊνέπ πιέζει τον Μποράν να θυμηθεί όλα όσα δεν έχουν αναδυθεί ακόμα στην επιφάνεια. Τον ρωτάει για τη σχέση του με τη Σιλά. Ο Μποράν, όμως, ζητάει να του μιλήσει και η ίδια για τη δική της ζωή… Η Σιλά έχει αρχίσει να δυσανασχετεί για το χρόνο που περνάει ο Μποράν με τη γιατρό του. Δεν είναι, όμως, αυτό το μοναδικό που την απασχολεί. Η σύγκρουσή της με την Εσμά και τον Ντιλαβέρ είναι αναπόφευκτη.

Ο ίδιος ο Ντιλαβέρ αντιμετωπίζει σοβαρό δίλημμα όταν η πίεση να εκτελέσει τη Σιλά αυξάνεται και πλέον απειλείται η ζωή του πατέρα του αλλά και των ανιψιών του. Η Σιλά παίρνει μια πρωτοβουλία αλλά ένα τηλεφώνημα από το σπίτι της, της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση…Η Ζεϊνέπ πιέζει τον Μποράν να θυμηθεί όλα όσα δεν έχουν αναδυθεί ακόμα στην επιφάνεια. Τον ρωτάει για τη σχέση του με τη Σιλά. Ο Μποράν, όμως, ζητάει να του μιλήσει και η ίδια για τη δική της ζωή… Η Σιλά έχει αρχίσει να δυσανασχετεί για το χρόνο που περνάει ο Μποράν με τη γιατρό του.

Δεν είναι, όμως, αυτό το μοναδικό που την απασχολεί. Η σύγκρουσή της με την Εσμά και τον Ντιλαβέρ είναι αναπόφευκτη. Ο ίδιος ο Ντιλαβέρ αντιμετωπίζει σοβαρό δίλημμα όταν η πίεση να εκτελέσει τη Σιλά αυξάνεται και πλέον απειλείται η ζωή του πατέρα του αλλά και των ανιψιών του. Η Σιλά παίρνει μια πρωτοβουλία αλλά ένα τηλεφώνημα από το σπίτι της, της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση…

© 2024 tlife.gr