Site icon TLIFE

Σίσσυ Τουμάση: Η ανάρτηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές μετά τον θάνατο της γυναίκας που εγκλωβίστηκε στη φωτιά

Η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε τα προηγούμενα 24ωρα στην Αττική, έχει αφήσει πίσω της ανυπολόγιστες ζημιές. Τεράστιες δασικές εκτάσεις έγιναν στάχτη, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, δεκάδες ζώα απανθρακώθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν. 

Το σκηνικό αυτό μοιάζει πλέον γνώριμο αφού πρόκειται για μια συνθήκη που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την οργή πλέον των πολιτών να ξεχειλίζει. Η Σίσσυ Τουμάση μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο instagram αναδημοσίευσε ανάρτηση για την γυναίκα που έχασε χθες τη ζωή της από τη φωτιά στο Πάτημα Βριλησσίων.

«Σήμερα πενθούμε για τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες στο Πάτημα Βριλησσίων. Για τα σπίτια που κάηκα – όχι, δε ξαναγίνονται, όπως λένε. Για το δάσος που έγινε στάχτη. Για τον σκύλο που ήταν δεμένος με αλυσίδα και δεν μπόρεσε να φύγει. Για τη γάτα που περικυκλώθηκε από τη φωτιά. Για την αλεπού που λαμπάδιασε τρέχοντας ανάμεσα στα φλεγόμενα δέντρα.

Για τη χελώνα που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Για τα πουλιά, για τα ερπετά, για την μικροπανίδα. Για όλα τα πολύτιμα που χάθηκαν κι αυτό το καλοκαίρι. Για το μέλλον μας. Ζούμε από τύχη» έγραφε η ανάρτηση της δημοσιογράφου, Τασσούλας Επτακοίλη, την οποία αναδημοσίευσε η Σίσσυ Τουμάση.

© 2024 tlife.gr