Σίσσυ Τουμάση: Ο μυστικός γάμος με τον Αργύρη Πανταζάρα και οι ανύπαρκτες σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως παντρεύτηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση.

Όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι δύο ηθοποιοί είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου. 

Σίσσυ Τουμάση – Ο ρόλος στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Η Σίσσυ Τουμάση μας συστήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Φέτος η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Φιλιώ Στασινοπούλου στη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», μια σειρά που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία.

«Ερμηνεύω τη Φιλιώ, έναν χαρακτήρα που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει και παγιδεύεται μέσα σε μια ζωή που νόμιζε πως ήθελε. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη μοίρα της γυναίκας. Της γυναίκας που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή της και της γυναίκας που η κοινωνία βάζει σε ένα μονοπάτι υπαγορεύοντάς της τις επιθυμίες της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή σε αυτές τις γυναίκες που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τούς την πήραν και να διηγηθούμε την ιστορία τους» έχει δηλώσει η Σίσσυ Τουμάση για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha.

Ποια είναι η Σίσσυ Τουμάση

Η Σίσσυ Τουμάση γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1989. Η 33χρονη ηθοποιός αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και το 2015 ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη». Από το 2013 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε παραγωγές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, καθώς επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις.

Το 2013 έπαιξε στην ταινία «Miss violence», ενώ έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές «10η εντολή» και «Ου φονεύσεις». Ακόμα πρωταγωνίστησε στο remake της αγαπημένης σειράς των ’90s, «Λόγω Τιμής», το οποίο προβλήθηκε το 2019 από τον ΣΚΑΪ, αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια».

Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις «Το κενό αυτοπροσώπως», «Αύγουστος», «Η αγριόπαπια ή η διαλεκτική της μετα-αρετής», «Το ευχαριστημένο», «Ο Βυσσινόκηπος», «Ο κύκλος του έρωτα», «Δόξα Κοινή» και στο «This is not Romeo and Juliet», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει το χειμερινό κολύμπι, να περπατάει στην Αθήνα και να κάνει βόλτες με τους φίλους της, ενώ λατρεύει τη φύση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Toumasi (@sissy.toumasi)

  • Η ανύπαρκτη σχέση με τον βιολογικό της πατέρα

Πριν λίγους μήνες η Σίσσυ Τουμάση είχε προχωρήσει σε μια σπάνια εξομολόγηση στο περιοδικό OK! για τις σχέσεις με τον πατέρα της.

«Ήμουν ένα πολύ ζωηρό και κοινωνικό παιδί. Μεγάλωσα με τη μαμά μου στο Ψυχικό και με τη γιαγιά μου στο Παγκράτι που με κρατούσε όσο εργαζόταν η μαμά. Μεγάλωσα σε δυο σπίτια με πολλή αγάπη. Ήμουν καλή μαθήτρια χωρίς να διαβάζω πολύ. Δεν είχα ιδέα τότε αν ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Είχα μια κλίση στα θεωρητικά μαθήματα, αρχαία και λογοτεχνία. Πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο και ήμουν στην κινηματογραφική ομάδα. Παρακολουθούσαμε πολλές ταινίες και κάναμε εκδρομές στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Αλλά τα περισσότερα ερεθίσματα τα πήρα από το σπίτι μου. Η μητέρα μου ήταν ιδιαίτερα φιλότεχνη, πηγαίναμε πολύ θέατρο, σε εκθέσεις ζωγραφικής και μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλά βιβλία και Τέχνη» είχε αναφέρει αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν έχω σχέσεις με τον βιολογικό μου πατέρα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Δεν βίωσα την έλλειψη του πατέρα ως απώλεια γιατί είναι κάτι που εξαρχής δεν είχα. Αυτό που έχασα για πάντα σε εκείνο το τροχαίο ήταν η μητέρα μου και ο πατριός μου, ο οποίος ουσιαστικά με μεγάλωσε» εξομολογείται η Σίσσυ Τουμάση.

Η σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα και ο γάμος

Η Σίσσυ Τουμάση έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media και λόγω της προσωπικής ζωής δίπλα στον Αργύρη Πανταζάρα.

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας, «Ιt’s not Romeo and Juliet». Εκεί φαίνεται πως οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία εξελίχθηκε σε έρωτα! Το αγαπημένο ζευγάρι περνά πολλές ώρες μαζί και ο ένας μένει πολύ συχνά τα βράδια στο σπίτι του άλλου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας πολλές φορές σε συνεντεύξεις του αποφεύγει να απαντήσει για την προσωπική ζωή του, δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο πριν μερικούς μήνες, οι δυο ηθοποιοί επιβεβαίωσαν την σχέση τους, με μια φωτογραφία στο Instagram όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και να ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο στόμα.

«Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Καθένας είχε τη δική του πορεία και διαδρομή. Έτυχε και συναντηθήκαμε. Καμιά φορά μέσα από την καλλιτεχνική συνθήκη και διαδικασία γνωρίζεις ένα πολύ βαθύ κομμάτι των ανθρώπων.

Γνωρίζεις πόσο ειλικρινής είναι ο άλλος, τον τρόπο που αγαπάει, που συγχωρεί, που αντέχει. Γνωρίζεις την αλήθεια του. Δεν μαγεύεσαι από την πλάνη του έρωτα αλλά αγαπάς την αλήθεια του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Η αγάπη είναι μια συνειδητή επιλογή», εξομολογήθηκε η Σίσσυ Τουμάση για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164