Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν δε μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δε σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα»

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την απρεπή συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά κατά του πατέρα του, Απόστολου αλλά και για το μερίδιο που φέρει ο τελευταίος για τα ξεσπάσματα του νεαρού τενίστα.

Αυτό το τελευταίο ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν που τον οδήγησε στην απόφαση να ολοκληρώσει την επαγγελματική συνεργασία με τον πατέρα του, και η σχέση τους να παραμείνει μόνο οικογενειακή. Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα κατηγορώντας τους γονείς του νεαρού τενίστα πως τον αντιμετωπίζουν σαν μια πηγή εσόδων.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά αλλά και τη γονεϊκότητα, πήρε θέση μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναδημοσίευσε κάτι που έγραψε η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

«Ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να είναι μόνο μπαμπάς και μαμά. Ούτε προπονητής, ούτε μάνατζερ, ούτε αφεντικό. Αλλιώς μετατρέπεται το παιδί σε επαγγελματικό πρότζεκτ και επένδυση. Μαθαίνει ότι πρέπει να πολεμάει για να το αγαπούν. Μονάχα που η γονεϊκή αγάπη δεν είναι μετάλλιο να κυνηγάς, είναι καταφύγιο και αγκαλιά χωρίς προϋποθέσεις.

Αν δε μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δε σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα» έγραφε η σχετική ανάρτηση.

© 2024 tlife.gr