Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι γιόρτασε 44α γενέθλιά της με τους φίλους της – Η προσωπική εξομολόγηση

Τα γενέθλιά της είχε χθες, Πέμπτη 12/9  η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι».

Φίλοι και συνεργάτες της παρουσιάστριας φρόντισαν να κάνουν την ημέρα των γενεθλίων της φανταστική, κάνοντάς της εκπλήξεις και γεμίζοντάς την με ευχές και δώρα.

Αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε μια έκπληξη από τους συνεργάτες της στα γραφεία της Barking Well, ενώ λίγες ώρες μετά δέχτηκε μια ακόμη έκπληξη και από τους αγαπημένους της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκαν στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου για να σβήσουν και δεύτερη τούρτα. Όπως θα δεις και στις εικόνες που δημοσίευσαν στα social media, η τούρτα ήταν τριώροφη και στην κορυφή είχε ένα σκυλάκι.

Πιο χαρούμενη από ποτέ, η Σίσσυ Χρηστίδου έσβησε τα κεράκια της και στη συνέχεια δημοσίευσε σχετικές εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εδώ παρακολουθούμε μία 44 ετών γυναίκα, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές.. Γέμισα αγάπη!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

© 2024 tlife.gr