Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η Layla τους έχει πάρει τα μυαλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν ερωτευτεί το νέο τους σκύλο. Ένα πανέμορφο θηλυκό λαμπραντόρ. Η Layla, όπως την βάφτισαν μετά από οικογενειακό συμβούλιο, ήταν το δώρο του frontman των Onirama από τη σύζυγο και τους γιου τους, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο. Πλέον η οικογένεια έχει αποκτήσει ένα νέο μέλος και τους έχει ξετρελάνει όλους.

Τα παιχνίδια και οι σκανδαλιές δεν λείπουν από το πρόγραμμά τους με τον Θοδωρή να έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Ο τραγουδιστής του δυναμικού συγκροτήματος ήθελε πάντα να έχουν σκύλο στο σπίτι και η μετακόμιση δημιούργησε την ιδανική συνθήκη για να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα!

Η χαρά της οικογένειας Μαραντίνη είναι τόσο μεγάλη που την μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Έφτιαξαν μάλιστα λογαριασμό στο instagram για την “Skilayla”, όπως αποκαλεί την σκυλίτσα ο Θοδωρής.

Μέσα από εκεί βλέπουμε τις περιπέτειες του πανέμορφου κουταβιού αλλά και τις αντιδράσεις του ζευγαριού αλλά και των δύο αγοριών της οικογένειας!

Δες πώς μπήκε η Layla στη ζωή της οικογένειας Μαραντίνη:

Νέο μέλος στην οικογένεια μας! [VLOG] | Sissy Christidou

© 2024 tlife.gr