Η Σίσσυ Χρηστίδου μπαίνει καθημερινά στην κουζίνα του σπιτιού της φτιάχνοντας γλυκές και αλμυρές συνταγές. Είτε έχοντας είτε όχι τους δύο γιους της για βοηθούς, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια φαίνεται πως τα πηγαίνει αρκετά καλά με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγο πριν η καραντίνα λάβει τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να μοιραστεί τη συνταγή της για ένα παραδοσιακό και πάντα αγαπημένο γλυκό, που δεν είναι άλλο από τον κορμό σοκολάτας. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ετοιμάσει ένα γρήγορo, εύκολο και ιδανικό για την εποχή γλυκό και φυσικά αποκάλυψε τα μυστικά της στους διαδικτυακούς φίλους της.
Η ίδια δέχτηκε δεκάδες θετικά σχόλια για την απόπειρά της ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που μπήκαν στον πειρασμό να φτιάξουν το λαχταριστό γλυκό. Όπως ήταν φυσικό, ο Φίλιππος και ο Mike ενθουσιάστηκαν με τη δημιουργία της μαμάς τους.
“Μένουμε σπίτι για λίγο ακόμα, αλλά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση αυτή τη φορά. Φτιάξε τον-αντικειμενικά πάντα και με μεγάλη μετριοφροσύνη-καταπληκτικό κορμό σοκολάτας που σου δείχνω και περιμένω εντυπώσεις”, σχολίασε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
Υλικά:
250 γρ. βούτυρο
1 πακέτο πτι-μπερ
5-6 κ.σ. Άχνη
4-5 κ.σ. Κακάο
Λίγο γάλα για ράντισμα
Λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ