Σκότωσε τη γυναίκα του και τον άνδρα της ερωμένης του. Τον πρόδωσε ο ιερέας!

Ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, ο οδοντίατρος που πριν από 20 χρόνια διέπραξε διπλό έγκλημα και το έκανε να φανεί ως αυτοκτονία.

Ο 51χρονος οδοντίατρος δολοφόνησε πριν από 20 χρόνια την γυναίκα του και τον άντρα της ερωμένη του, μ’ έναν σχεδόν “επαγγελματικό” τρόπο, κάνοντας να φανεί ο θάνατός τους με αυτοκτονία. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, είχε καταφέρει να μπει στα σπίτια των θυμάτων του και να προκαλέσει το θάνατο τους! Αιτία θανάτου, φάνηκε η ασφυξία από διαρροή γκαζιού!
Η γυναίκα του Lesley και ο Constable Trevor Buchanan είχαν βρεθεί νεκροί στα σπίτια τους το 1991 και όλοι είχαν θεωρήσει πως αυτοκτόνησαν. Η αλήθεια, όμως, ήταν άλλη και ήρθε στο φως πέρσι τον Ιανουάριο, όταν ο δράστης ομολόγησε τα εγκλήματά του στον ιερέα της ενορίας του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Colin Howell ομολόγησε ότι πρώτα σκότωσε τη γυναίκα του και μετά τον αστυνομικό και κράτησε το μυστικό για 20 χρόνια. Μάλιστα, μιλώντας για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατός τους, αποκάλυψε πως έριξε στον κήπο τους, ένα σπασμένο μπιμπερό μωρού, με μονοξείδιο του άνθρακα, που προκάλεσε το θάνατό τους, ενώ είχαν κοιμηθεί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164