“Smart Face”: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το δισάκι του στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο… Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε το δισάκι του και το μικρόφωνο ανά χείρας και περιπλανήθηκε σε όλους τους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας, με στόχο; Να μην αφήσει κανέναν… στην ησυχία του.

Ο Δημήτρης αυτό το χειμώνα κάνει… παιχνίδι στο Mega, παρουσιάζοντας ως γνωστόν το “Smart Face”. Ενα έξυπνο, γρήγορο και βεβαίως – βεβαίως και χιουμοριστικό παιχνίδι το οποίο έρχεται στους μικρούς μας δέκτες βάζοντας στόχο να κολλήσουμε μαζί του.

Το “Smart Face” έχει προγραμματιστεί από το Mega να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στις 9.15 το βράδυ και αναλυτικότερα πρόκειται για ένα πρότζεκτ που αναζητά έναν τυχερό παίκτη ο οποίος θα δεχτεί να λάβει μέρος σε ένα γρήγορο παιχνίδι πέντε ερωτήσεων.

Στο Smart Face δε χρειάζεται να είσαι φωτεινός παντογνώστης, αρκεί να κόβει το μάτι σου. Ο κάθε διαγωνιζόμενος δέχεται τις ερωτήσεις του Δημήτρη αλλά δεν πρέπει να απαντήσει μόνος του. Θα χρειαστεί να επιλέξει κάποιον ανυποψίαστο περαστικό για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση για λογαριασμό του. Αν ο παίκτης, με τη βοήθεια των περαστικών, καταφέρει να συγκεντρώσει 5 σωστές απαντήσεις κερδίζει 1.000€.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164