Σόφη Πασχάλη: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον κατά 13χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Εδώ και έναν χρόνο η Σόφη Πασχάλη είναι σε σχέση με τον κατά 13 χρόνια μικρότερό της, Νίκο Πάτα. Οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν ήδη από το πρώτο τρίμηνο της σχέσης τους, ενώ όπως εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη, η ίδια είχε οραματιστεί πως θέλει να είναι ο σύντροφός της και εκείνος εμφανίστηκε μπροστά της λίγες ημέρες μετά. 

Πότε γνωριστήκατε πρώτη φορά;

Νίκος: Πριν από έναν χρόνο. Ήταν 5 Αυγούστου. Βρισκόμασταν τυχαία στην ίδια παραλία, στην Κολώνα. Χαλάρωνα στην ξαπλώστρα και την είδα από μακριά να πλησιάζει. Αμέσως την αναγνώρισα. Πέρασε από μπροστά μου και αυτό που με κέρδισε κατευθείαν ήταν ότι αντίκρισα ένα χαρούμενο πλάσμα. Έλαμπε σαν ήλιος. Έτσι αποφάσισα να την ακολουθήσω εκεί που πήγαινε.

Σόφη: Εγώ έκανα διακοπές στο νησί με παρέα φίλων. Είχαμε μόλις φτάσει με ένα φουσκωτό στην Κολώνα και πηγαίναμε στο beach bar. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου. Καταρχάς να σου πω ότι ασχολούμαι πολύ με ενεργειακές θεραπείες, μια εκ των οποίων είναι το Theta Healing. Μέσα από μια κατάσταση του μυαλού μας σε ηρεμία, αλλάζοντας πεποιθήσεις, μπορούμε την ίδια στιγμή να αλλάξουμε τη δική μας πραγματικότητα. Αρκεί να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε. Προσωπικά λοιπόν άλλαξα πεποίθηση για το πώς θέλω να ζω τον έρωτα, οραματίστηκα πώς θέλω να είναι ο σύντροφός μου και μου παρουσιάστηκε.

Δηλαδή είχες ήδη φανταστεί τον Νίκο πριν τον συναντήσεις;

Σόφη: Ναι, αν και δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα. Μέσα σε τρεις μέρες μού εμφανίστηκε ο Νίκος. Είχα πει ότι θέλω έναν άνθρωπο με καθαρή ψυχή, όμορφο και γυμνασμένο που να του αρέσει και η νοητική ανάπτυξη. Ήθελα να αγαπάμε και οι δύο τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πιστεύω ότι είναι βασικό τα ζευγάρια να έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Και τι έγινε μόλις συναντηθήκατε;

Νίκος: Ήταν στο beach bar και απλά συστηθήκαμε. Η Σόφη δεν μιλούσε πολύ, απλά με παρατηρούσε. 

Σόφη: Αργότερα το ίδιο βράδυ βγήκα για φαγητό με τις φίλες μου και στο ίδιο εστιατόριο ήρθε τυχαία και ο Νίκος. Με χαιρέτησε και οι φίλες μου τον προσκάλεσαν να καθίσει μαζί μας.

Νίκος: Η Σόφη όμως πάλι δεν μιλούσε. Αργότερα, όταν οι φίλοι μου με ρώτησαν «πώς πήγε;», είπα: «Δεν ξέρω, δεν μιλάει πολύ». (Γελάει.)

Σόφη: Mετά την Κύθνο ξαναβρεθήκαμε στην Αθήνα. Βγήκαμε για φαγητό σε ένα ρομαντικό μέρος. Εκείνο το βράδυ γνωριστήκαμε επί της ουσίας γιατί συζητήσαμε πολλή ώρα. Αλλά μόλις γνωριστήκαμε, χαθήκαμε πάλι. Ήταν Αύγουστος και είχαμε ήδη κανονίσει διακοπές με τις παρέες μας. Κρατήσαμε όμως μια μικρή επικοινωνία, χωρίς να καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο. Και όταν έπειτα συναντηθήκαμε πάλι, τα πράγματα είχαν μια ροή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164