Site icon TLIFE

Σόφη Πασχάλη: Η εξομολόγηση για τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, Νίκο Πάττα

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, η Σόφη Πασχάλη έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Πάττα, ο οποίος είναι στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κύθνο και μέσα στο πρώτο τρίμηνο της σχέσης του αποφάσισε να συγκατοικήσει. Πρόσφατα, Σόφη Πασχάλη και Νίκος Πάττας φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη για τα 13χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά αλλά και το ενδεχόμενο να τους δούμε να παντρεύονται.

Διαπιστώνω ότι παρά την ηλικιακή σας διαφορά, τελικά είναι πολύ περισσότερα εκείνα που σας ενώνουν.

Νίκος: Ναι, είμαι 34. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αλλά κοίταξε τη Σόφη. Μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;

Σόφη: Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν αλλάζει τίποτα με τα χρόνια παρά μόνο το μυαλό μας. Η ωριμότητα είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο και όχι ο αριθμός της ηλικίας του. Ο Νίκος είναι πιο ώριμος και από μεγαλύτερούς του σε ηλικία συντρόφους που θα μπορούσα να έχω. Σημασία έχει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος να μαθαίνει από τα χρόνια του και όχι απλά να τα αφήνει να περνάνε.

Σόφη, είναι πολύ νωρίς να σε ρωτήσω αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη πλάι του;

Σόφη: Ως χαρακτήρας αποφεύγω να σκέφτομαι σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία προσδοκιών. Με τον Νίκο, που λέει ο λόγος, μπορεί να είμαστε κάπου και να πάμε να παντρευτούμε σε ένα εκκλησάκι και μετά να κάνουμε ένα πάρτι μαζί με τους φίλους μας. Ή και όχι. Ό,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Νίκος: Όταν νιώθεις τόσο έντονα τον έρωτα και την ενσυναίσθηση με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να μη θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Με τη Σόφη ζω την πιο αληθινή και πιο ξεκάθαρη σχέση της ζωής μου. Θεωρώ ότι θα είναι και η πιο μακροχρόνια. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

© 2024 tlife.gr